Методичні рекомендації щодо підготовки і оформлення дипломних робіт (проектів) бакалаврів та магістерських дисертацій за освітньо-професійною і освітньо-науковою програмами в режимі дистанційного навчання для студентів спеціальності 172 “Телекомунікації та радіотехніка”

Ескіз недоступний

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Методичні рекомендації щодо підготовки і оформлення дипломних робіт (проектів) бакалаврів та магістерських дисертацій за освітньо-професійною і освітньо-науковою програмами підготовки (далі – Методичні рекомендації) визначають і конкретизують вимоги до відповідних кваліфікаційних робіт студентів з урахуванням специфіки спеціальності та спеціалізацій, за якими проводиться підготовка фахівців на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) освітньому рівні в Навчально-науковому інституті телекомунікаційних систем КПІ ім. Ігоря Сікорського. Методичні рекомендації (МР) регламентують діяльність науково-педагогічних працівників випускових кафедр та їх керівників з організації та проведення випускної атестації студентів на етапах підготовки, оформлення і захисту дипломних робіт (проектів) бакалаврів та магістерських дисертацій за освітньо-професійною і освітньо-науковою програмами підготовки, а також обов’язки студентів, наукових керівників атестаційних робіт, рецензентів, голів та членів екзаменаційних комісій.

Опис

Ключові слова

дипломна робота, бакалавр, магістр

Бібліографічний опис

Методичні рекомендації щодо підготовки і оформлення дипломних робіт (проектів) бакалаврів та магістерських дисертацій за освітньо-професійною і освітньо-науковою програмами в режимі дистанційного навчання для студентів спеціальності 172 “Телекомунікації та радіотехніка” [Електронний ресурс] : навч.посіб. / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: Захарчук Л. В., Ільницький А. І., Скулиш М. А.. – Електронні текстові дані (1 файл: 347 КБайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 81 с. – Назва з екрана.

DOI