Право на справедливий суд

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Посібник містить інформацію про мету і завдання навчальної дисципліни, зміст навчального матеріалу, перелік тем лекцій та їх плани, конспекти лекцій, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальні завдання, питання для підготовки до екзамену з дисципліни «Право на справедливий суд». Має на меті ознайомити студента зі змістом і структурою навчальної дисципліни, допомогти студенту у вивченні та засвоєнні правових принципів та підходів до регулювання та забезпечення права на справедливий суд як одного з основних прав людини, гарантованого Конвенцією про захист прав людини та основоположних свобод. Посібник призначений для здобувачів ступеня магістра за спеціальністю «Право», буде також корисним іншим особам, що цікавляться тематикою справедливого судочинства.

Опис

Ключові слова

справедливий суд, судовий процес, розумний строк, незалежність суду, статус суддів, судоустрій, безсторонність суду, право на захист, написання судових рішень, кримінальний процес, допит свідків, fair trial, trial, impartial tribunal, independent tribunal, right to defence, court decision writing, criminal procedure

Бібліографічний опис

Право на справедливий суд [Електронний ресурс] : навч. посіб. для здобувачів ступеня магістра за освіт. програмою «Господарське та адміністративне право і процес» спец. 081 «Право» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: О. О.Кравчук. – Електронні текстові дані (1 файл: 4.22 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 97 с. – Назва з екрана.

DOI