Фізика. Визначення коефіцієнта тунелювання електрона крізь потенціальний бар'єр. Рекомендації до виконання розрахункової роботи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-05

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Наведено методичні вказівки і варіанти завдань до виконання розрахункової роботи на тему " Визначення коефіцієнта тунелювання електрона крізь потенціальний бар’єр» " курсу Загальна фізика. Містяться приклади виконання всіх завдань. Посібник призначений для студентів, які навчаються у закладах вищої освіти і вивчають нормативну навчальну дисципліну «Загальна фізика» з циклу математичної та природничо-наукової підготовки за спеціальностями: 123 «Комп’ютерна інженерія», освітня програма «Системне програмування та спеціалізовані комп’ютерні системи»; за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології»; освітня програма «Інженерія програмного забезпечення комп’ютерних систем» Посібник може бути корисним для науково-педагогічних працівників, які викладають курс загальної фізики, під час планування та підготовки завдань до розрахункових робіт, домашніх контрольних робіт або модульного контролю.

Опис

Ключові слова

Кванова фізика, потенціальнібар'єри

Бібліографічний опис

Фізика. Визначення коефіцієнта тунелювання електрона крізь потенціальний бар’єр. Рекомендації до виконання розрахункової роботи [Електронний ресурс] : навч. посіб. для здобувачів ступеня бакалавра за освіт. програмою «Системне програмування та спеціалізовані комп'ютерні системи спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: О. В. Дімарова. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,62 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2024. – 22 с. – Назва з екрана.

DOI