Теорія процесів та систем. Спектральний метод аналізу лінійних систем за періодичних впливів. Рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи

Ескіз недоступний

Дата

2024

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

В посібнику розглянуто приклади виконання завдань із аналізу процесів за допомогою рядів Фур’є та моделювання проходження періодичних сигналів через лінійні частотно-вибіркові кола. Приділено увагу визначенню похибки апроксимації процесу відрізком ряду Фур’є, амплітудної та фазової частотних характеристик досліджуваної схеми. Запропоновано застосувати для схемного моделювання – прикладне середовище Multisim. Наведено моделі, що відтворюють перетворення часових і частотних параметрів процесів, які відбуваються у частотно-вибіркових колах. Призначено для здобувачів ступеня бакалавра, які навчаються за спеціальністю «Електроніка», буде також корисним для спеціальності «Електронні комунікації та радіотехніка».

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Теорія процесів та систем. Спектральний метод аналізу лінійних систем за періодичних впливів. Рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи [Електронний ресурс] : навч. посіб. для здобувачів ступеня бакалавра за освіт. програмою «Акустичні електронні системи та технології обробки акустичної інформації» спец. 171 Електроніка / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: М. Ю. Артеменко, Т. А. Полобюк. – Електрон. текст. дані (1 файл: 2,36 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2024. – 35 с. – Назва з екрана.

DOI