Комп'ютерна електроніка: Електроніка і мікросхемотехніка: Розділ «Елементна база комп'ютерної електроніки та аналогові електронні пристрої»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У конспекті розглядаються аналогові електронні елементи та пристрої. Робота містить 6 лекцій, у яких розглянуто такі питання: напівпровідникові діоди; біполярні та польові транзистори; тиристори; оптоелектронні пристрої; класифікація та основні показники роботи підсилювачів; підсилювальні каскади змінного струму на біполярних та польових транзисторах; підсилювачі постійного струму; операційні підсилювачі (ОП); зворотні зв‘язки у підсилювачах; підсилювальні каскади на основі ОП; підсилювачі потужності; генератори синусоїдних коливань; активні фільтри низьких, високих частот та смугові; випрямлячі та стабілізатори напруги живлення.

Опис

Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету

Ключові слова

напівпровідникові діоди, транзистори, тиристори, оптоелектроніка, мікроелектроніка, підсилювачі змінного струму, операційні підсилювачі, електричні фільтри

Бібліографічний опис

Комп'ютерна електроніка: Електроніка і мікросхемотехніка: Розділ «Елементна база комп'ютерної електроніки та аналогові електронні пристрої» [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.050201 «Системна інженерія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. А. О. Новацький. – Електронні текстові дані (1 файл: 4,26 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. - Назва з екрана.

DOI