Бакалаврські роботи (КМ)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Бакалаврські роботи (КМ) за Автор "Бакало, Дар’я Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Відкритий доступ Підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом впровадження продуктових інновацій(2019) Бакало, Дар’я Сергіївна; Ситник, Наталія ІванівнаДипломна робота на здобуття ступеня бакалавра на тему: «Підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом впровадження продуктових інновацій» містить 89 сторінки, 28 таблиць, 20 рисунків, 8 додатків. Перелік посилань нараховує 81 найменування. Мета дипломної роботи полягає в обґрунтуванні теоретичних основ, методичних рекомендацій та розробці практичних пропозицій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. У процесі виконання дипломної роботи були використано такі методи дослідження: абстрактно-логічний, системний підхід, фінансовоекономічний та статистичний аналізи, групування і класифікації, графічний. В результаті проведеного дослідження в дипломній роботі підприємству «Дормісан-Україна» запропоновано рекомендації щодо розробки та впровадження нової продуктової інновації. З розрахунків слідує, що впровадження проекту підвищить показники економічної ефективності діяльності та підвищить конкурентоспроможність підприємства «ДормісанУкраїна». Рекомендації щодо використання результатів роботи. Запропонований та економічно обґрунтований проект може бути використаний підприємством «Дормісан-Україна» для підвищення ефективності існуючої інноваційної діяльності, збільшення показників прибутку підприємства Результати впровадження розробок. Керівництвом підприємства «Дормісан-Україна» було підтверджено ефективність реалізації проекту з впровадження продуктової інновації.