Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць, № 24
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць, № 24 за Ключові слова "338.4:338.5"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Відкритий доступ Конкурентне середовище на українському та польських ринках продукції швидкого приготування(КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2022) Голюк, В. Я.; Ганштель, В. В.У статті досліджено поточний стан конкурентного середовища українського та польського ринків товарів швидкого харчування. Обґрунтовано поняття конкуренція та конкурентоспроможність. Проаналізовано поняття міжнародної конкурентоспроможності та визначено перспективи виходу на ринки ЄС. Здійснено аналіз конкурентів виробників товарів швидкого приготування. Виявлено проблемні аспекти у розвитку ринку товарів швидкого харчування та проаналізовано тенденцію до споживання продукції. Досліджено внутрішній та зовнішній ринок та головних конкурентів товарів швидкого харчування. Завдяки інтегральному показникові та експертній оцінці розраховано конкурентоспроможність компаній. За результатами аналізу було проведено бенчмаркінг та сформовано основні напрямки формування конкурентних переваг.