Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://ela.kpi.ua/handle/123456789/11678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДобровська, Людмила Миколаївна-
dc.date.accessioned2015-06-02T19:09:25Z-
dc.date.available2015-06-02T19:09:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМетоди та системи штучного інтелекту. Розробка експертних систем у середовищі CLIPS [Електронний ресурс] : методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 6.050101 «Комп'ютерні науки» / НТУУ «КПІ» ; уклад. Л. М. Добровська. – Електронні текстові дані (1 файл: 3,09 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2015. – 253 c. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttps://ela.kpi.ua/handle/123456789/11678-
dc.descriptionПовний текст документа доступний лише в локальній мережі університетуuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпроцедурне програмуванняuk
dc.subjectробота з фактамиuk
dc.subjectланцюг судженьuk
dc.subjectстратегії розв’язання конфліктівuk
dc.subjectробота з об’єктамиuk
dc.subjectпрактичні заняттяuk
dc.titleМетоди та системи штучного інтелекту. Розробка експертних систем у середовищі CLIPSuk
dc.typeMethodical Materialuk
dc.audience.pdirection6.050101 «Комп'ютерні науки»uk
dc.format.page253 c.uk
dc.status.pubpublisheduk
dc.publisher.placeКиївuk
dc.description.abstractukВказівки призначені для викладачів дисципліни «Методи та системи штучного інтелекту» та студентів, що вивчають цю дисципліну. У вказівках розкриваються методичні та технологічні засади проектування, розробки та тестування експертних систем в середовищі CLIPS. Засвоєння даного матеріалу сприяє формуванню відповідних вмінь та здатностей до застосування теоретичних знань в практичній діяльності.uk
dc.publisherНТУУ «КПІ»uk
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (БМК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metody_systemy_shtychnogo_intelektu.pdf
  Restricted Access
3.17 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.