Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів
Ескіз недоступний
Дата
2011
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Посібник призначений для студентів напряму підготовки 7.090405, 8.090405 «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції» та спрямований на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн.
Опис
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
Ключові слова
сплави кольорових металів, сплави тугоплавких металів
Бібліографічний опис
Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів [Електронний ресурс] : посібник для студентів спеціальності «Спеціальна металургія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Богушевський, В. Ю. Сухенко, Н. В. Богушевська. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,09 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. – 97 с. - Назва з екрана.