https://ela.kpi.ua/handle/123456789/27177
Title: | Вплив технологічних параметрів варіння на якість волокнистих напівфабрикатів із однорічних рослин |
Authors: | Шишкіна, Світлана Олегівна |
Advisors: | Черьопкіна, Романія Іванівна |
Keywords: | пшенична солома стебла ріпаку стебла сої мацерація варіння активний луг антрахінон волокнистий напівфабрикат папір для гофрування wheat solo ripe steel soya stone maccarration mixture active lug antrahinon fiber foam fabricated paper for confection |
Issue Date: | May-2018 |
Citation: | Шишкіна, С. О. Вплив технологічних параметрів варіння на якість волокнистих напівфабрикатів із однорічних рослин : магістерська дис. : 161 Хімічні технології та інженерія / Шишкіна Світлана Олегівна. – Київ, 2018. – 99 с. |
URI: | https://ela.kpi.ua/handle/123456789/27177 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи Магістерські роботи (ЕТРП) |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МД Шишкіна.pdf | Магістерська дисертація | 2.57 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.