Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://ela.kpi.ua/handle/123456789/27177
Title: Вплив технологічних параметрів варіння на якість волокнистих напівфабрикатів із однорічних рослин
Authors: Шишкіна, Світлана Олегівна
Advisors: Черьопкіна, Романія Іванівна
Keywords: пшенична солома
стебла ріпаку
стебла сої
мацерація
варіння
активний луг
антрахінон
волокнистий напівфабрикат
папір для гофрування
wheat solo
ripe steel
soya stone
maccarration
mixture
active lug
antrahinon
fiber foam fabricated
paper for confection
Issue Date: May-2018
Citation: Шишкіна, С. О. Вплив технологічних параметрів варіння на якість волокнистих напівфабрикатів із однорічних рослин : магістерська дис. : 161 Хімічні технології та інженерія / Шишкіна Світлана Олегівна. – Київ, 2018. – 99 с.
URI: https://ela.kpi.ua/handle/123456789/27177
Appears in Collections:Магістерські роботи
Магістерські роботи (ЕТРП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МД Шишкіна.pdfМагістерська дисертація2.57 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.