Автоматизована аудіовізуальна система контролю технологічного процесу

Ескіз недоступний

Дата

2018

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою проекту є дослідження процесу контролю якості хлібо-булочних виробів в технологічному процесі випічки хліба. Розроблено стартап-проект «Kourouma Moustapha – визначення параметрів вологості аудіовізуальними засобами». Передбачається вивчення основних визначень і основних відомостей про технологічні об'єкти управління; вивчення правил виконання схем автоматизації і принципових електричних схем управління типових схем контролю, регулювання, сигналізації; схем автоматизації різних технологічних процесів, використання ОТ в управлінні процесами. При викладі предмета необхідно спиратися на знання, які отримані студентом при вивченні предметів: «Вимірювальна техніка», «Основи електроніки». Виклад матеріалу має бути логічно послідовним і вироблятися на основі останніх досягнень науки і техніки.

Опис

Ключові слова

аудіовізуальні засоби, математична модель, визначення вологості, датчик вологості, якість хлібо-булочних виробів, quality bread and bakery products, humidity sensor, audiovisual media, mathematical model for determining moisture content

Бібліографічний опис

Курума, Мустафа. Автоматизована аудіовізуальна система контролю технологічного процесу : магістерська дис. : 171 Електроніка / Курума Мустафа. - Київ, 2018. - 125 с.

ORCID

DOI