Моделювання хіміко – технологічного процесу одержання декстрину

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

крохмаль, декстрин, розчинність, матриця планування, повний факторний експеримент, рівняння регресії, starch, dextrin, solubility, matrix of planning, full factor experiment, regression equation, крахмал, декстрин, растворимость, матрица планирования, полный факторный эксперимент, уравнение регрессии

Бібліографічний опис

Миргородська, В. Д. Моделювання хіміко – технологічного процесу одержання декстрину / В. Д. Миргородська, Т. М. Авдієнко, М. В. Ніколенко // Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку – КМХТ-2019 : збірник наукових статей Сьомої міжнародної науково-практичної конференції, 6-8 травня 2019 року, м. Київ / КПІ ім. Ігоря Сікорського, ХТФ, КХТП. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – С. 228-233. – Бібліогр.: 3 назви.

DOI