Автоматизація фронт-офісу ресторанного закладу
Вантажиться...
Дата
2020-12
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Задача в межах даного дипломного проекту полягає в розробці програми для підвищення ефективності роботи складу ресторанних комплексів, шляхом автоматизації процесу обслуговування клієнта (та всю пов’язану з цим роботу працівників).
Вирішення поставленої задачі досягається шляхом аналізу предметної області та існуючих аналогів, розробки архітектури та математичної моделі, а в кінцевому результаті розробки програмного забезпечення для системи автоматизації фронт-офісу ресторанного комплексу.
В результаті дипломного проекту, була розроблена саме така система, яка готова до використання в сучасних закладах громадського харчування.
Розмір пояснювальної записки – 114 сторінок, містить 21 ілюстрацію, 24 таблиці, 19 джерело та посилань, 8 додатків.
Опис
Ключові слова
система замовлення, автоматизація ресторану, мінімізація рутинних задач, швидке обслуговування, автоматизована робота співробітників, front-офіс, ordering system, restaurant automation, minimization of routine tasks, fast service, automated work of employees, front-office
Бібліографічний опис
Кравченко, Є. І. Автоматизація фронт-офісу ресторанного закладу аудіоконтенту : магістерська дис. : 126 Інформаційні системи та технології / Кравченко Єлизавета Ігорівна. – Київ, 2020. – 114 с.