Автоматизація фронт-офісу ресторанного закладу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-12

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Задача в межах даного дипломного проекту полягає в розробці програми для підвищення ефективності роботи складу ресторанних комплексів, шляхом автоматизації процесу обслуговування клієнта (та всю пов’язану з цим роботу працівників). Вирішення поставленої задачі досягається шляхом аналізу предметної області та існуючих аналогів, розробки архітектури та математичної моделі, а в кінцевому результаті розробки програмного забезпечення для системи автоматизації фронт-офісу ресторанного комплексу. В результаті дипломного проекту, була розроблена саме така система, яка готова до використання в сучасних закладах громадського харчування. Розмір пояснювальної записки – 114 сторінок, містить 21 ілюстрацію, 24 таблиці, 19 джерело та посилань, 8 додатків.

Опис

Ключові слова

система замовлення, автоматизація ресторану, мінімізація рутинних задач, швидке обслуговування, автоматизована робота співробітників, front-офіс, ordering system, restaurant automation, minimization of routine tasks, fast service, automated work of employees, front-office

Бібліографічний опис

Кравченко, Є. І. Автоматизація фронт-офісу ресторанного закладу аудіоконтенту : магістерська дис. : 126 Інформаційні системи та технології / Кравченко Єлизавета Ігорівна. – Київ, 2020. – 114 с.

DOI