Шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах кондитерської галузі України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

Автори

Шевченко, Т. Є.
Мороко, О. В.

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Політехніка

Анотація

Опис

Ключові слова

зниження собівартості, операційні витрати, кондитерська галузь, стратегічний альянс, cost of production, cost reduction, operating expenses, confectionery industry, себестоимость, продукция, снижение себестоимости, операционные расходы, кондитерская отрасль, стратегический альянс

Бібліографічний опис

Шевченко, Т. Є. Шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах кондитерської галузі України / Шевченко, Т. Є. Мороко О. В. // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2015. – Вип. 16. – С. 306–311. – Бібліогр.: 5 назв.

DOI