Розробка технології кисловершкового масла з козиного молока, збагаченого сироватковими відварами трав

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute

Анотація

Опис

Ключові слова

кисловершкове масло, козине молоко, бактеріальний препарат, сироватковий відвар, лікарські трави, жирні кислоти, sour cream butter, goat's milk, bacterial preparation, whey infusion, medicinal herbs, fatty acids, кислосливочное масло, козье молоко, бактериальный препарат, сывороточный отвар, лекарственные травы, жирные кислоты

Бібліографічний опис

Розробка технології кисловершкового масла з козиного молока, збагаченого сироватковими відварами трав / С. Г. Даниленко, Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, К. В. Копилова, Г. В. Козловська // Innovative Biosystems and Bioengineering : international scientific journal. – 2020. – Vol. 4, No. 4. – Pp. 179–188. – Bibliogr.: 25 ref.