Проєктування рецептур аерованих десертів для сфери HoReCa
Вантажиться...
Дата
2021
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute
Анотація
Опис
Ключові слова
математичне моделювання, аеровані десерти, гідролізат колагену, нутрієнтний склад, mathematical modeling, aerated desserts, collagen hydrolyzate, nutritional composition, математическое моделирование, аэрированные десерты, гидролизат коллагена, нутриентний состав
Бібліографічний опис
Олійник, М. І. Проєктування рецептур аерованих десертів для сфери HoReCa / М. І. Олійник, Н. А. Дзюба, В. С. Степанова // Innovative Biosystems and Bioengineering : international scientific journal. – 2021. – Vol. 5, No. 1. – Pp. 47–60. – Bibliogr.: 34 ref.