Вища математика. Елементи аналітичної геометрії. Практикум.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Тематика методичних вказівок охоплює розділ «Елементи аналітичної геометрії» дисципліни «Вища математика», в якому вивчаються пряма на площині, площина і пряма в просторі. Розглянуто основні види рівнянь прямої на площині та в просторі, основні задачі про пряму на площині, про пряму у просторі та пряму і площину. Дана робота містить всі задачі, з якими найчастіше зустрічаються студенти при вивчені теми «Елементи аналітичної геометрії», всі розв’язки супроводжуються теоретичні відомостями та рисунками, якщо це потрібно. Головним завданням даного видання є показати студенту практичне застосування теоретичного матеріалу і пояснити як розв’язувати задачі з даної теми. Практикум складається з трьох параграфів, списку рекомендованої літератури та списку завдань для типового розрахунку.

Опис

Ключові слова

аналітична геометрія, Вища математика, пряма на площині, площина і пряма в просторі, види рівнянь прямої на площині, види рівнянь прямої в просторі

Бібліографічний опис

Вища математика. Елементи аналітичної геометрії. Практикум [Електронний ресурс] : навчальний посібник для здобувачів ступеня бакалавра / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: І. В. Веригіна, Т. О. Єрьоміна, О. А. Поварова. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,41 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. – 33 с. – Назва з екрана.

DOI