Вступ до спеціальності

Ескіз недоступний

Дата

2010

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою виконання лабораторних робіт дисципліни «Вступ до спеціальності» є ознайомлення студентів з історією, розвитком та сучасним станом видавничо-поліграфічної галузі; законодавчими та нормативно-правовими аспектами. Вивченням теоретичних основ комп'ютерного набору і комп'ютерної верстки, а також придбання студентами практичних навичок у створенні і редагуванні текстових документів з використанням спеціалізованих редакторів; у роботі з технічними засобами, що забезпечують уведення, відображення і вивід текстової інформації.

Опис

Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету

Ключові слова

видавничо-поліграфічна галузь, історія видавничо-поліграфічної справи, структура видавничо-поліграфічної справи, авторський договір, друкована продукція

Бібліографічний опис

Вступ до спеціальності [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання комп'ютерних практикумів для студентів напряму підготовки 6.051501 «Видавничо-поліграфічна справа» денної форми навчання / НТУУ «КПІ» ; уклад. К. О. Кобильнік. – Електронні текстові дані (1 файл: 863 Кбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2010. – 57 с. – Назва з екрана.

DOI