Компонентний склад та окисно-відновні властивості продуктів переробки персика
Вантажиться...
Дата
2021
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ХНУ імені В. Н. Каразіна
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Воробйова, В. І. Компонентний склад та окисно-відновні властивості продуктів переробки персика / Воробйова В. І., Трус І. М. // Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2021 : збірник тез доповідей XХIV Міжнародної науково-практичної онлайн конференції (м. Харків, 29-30 квітня 2021 року). – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2021. – С. 21–24. – Бібліогр.: 5 назв.