Утворення гетероциклічних амінів в кулінарії та їх вплив на організм людини
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУУ «КПІ»
Анотація
Опис
Ключові слова
гетероциклічні аміни, канцерогенність ГЦА
Бібліографічний опис
Ігнатюк, Д. В. Утворення гетероциклічних амінів в кулінарії та їх вплив на організм людини / Д. В. Ігнатюк // Матеріали XІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія. Людина. Суспільство» (12-13 травня 2016 р., м. Київ). – Київ : НТУУ «КПІ», 2016. – С. 27–28. – Бібліогр.: 1 назва.