Утворення гетероциклічних амінів в кулінарії та їх вплив на організм людини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУУ «КПІ»

Анотація

Опис

Ключові слова

гетероциклічні аміни, канцерогенність ГЦА

Бібліографічний опис

Ігнатюк, Д. В. Утворення гетероциклічних амінів в кулінарії та їх вплив на організм людини / Д. В. Ігнатюк // Матеріали XІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія. Людина. Суспільство» (12-13 травня 2016 р., м. Київ). – Київ : НТУУ «КПІ», 2016. – С. 27–28. – Бібліогр.: 1 назва.

DOI