Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу «Резерв»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

Опис

Ключові слова

Каберне-Совіньйон, Мерло, червоні вина типу «резерв», термовініфікація, дубова тара, доброджування, піжаж, Cabernet Sauvignon, Merlot, reserve red wines, thermovinification, oak barrels, fermentation, pigeage

Бібліографічний опис

Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу «Резерв» / В. О. Маринченко, І. М. Бабич, Е. Ш. Османова, Л. В. Маринченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2021. – Т. 27, № 3. – С. 144–152. – Бібліогр.: 12 назв.

Зібрання