Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу «Резерв»
Вантажиться...
Дата
2021
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Опис
Ключові слова
Каберне-Совіньйон, Мерло, червоні вина типу «резерв», термовініфікація, дубова тара, доброджування, піжаж, Cabernet Sauvignon, Merlot, reserve red wines, thermovinification, oak barrels, fermentation, pigeage
Бібліографічний опис
Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу «Резерв» / В. О. Маринченко, І. М. Бабич, Е. Ш. Османова, Л. В. Маринченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2021. – Т. 27, № 3. – С. 144–152. – Бібліогр.: 12 назв.