Хімічні методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів: лабораторний практикум

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Автори

Пилипенко, Тетяна Миколаївна
Єфімова, Вероніка Гаріївна
Хрокало, Людмила Анатоліївна
Воробйова, Вікторія Іванівна

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

хімічні методи аналізу, харчові добавки, косметичні засоби

Бібліографічний опис

Хімічні методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів: лабораторний практикум [Електронний ресурс] : навчальний посібник. для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Хімічні технології косметичних засобів та харчових добавок» спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: Пилипенко Т. М., Єфімова В. Г., Хрокало Л. А., Воробйова В. І. – Електронні текстові дані (1 файл: 717,05 КБ). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2022. – 72 с. – Назва з екрана.

DOI