Екстракція жмиху томату «зеленим» розчинником та оцінка антиоксидантних властивостей
Вантажиться...
Дата
2021
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Опис
Ключові слова
екстракція, антирадикальна активність, антиоксидантні властивості, хімічні технології, низькотемпературний евтектичний розчинник, extraction, antiradical activity, antioxidant properties, chemical technologies, deep eutectic solvents
Бібліографічний опис
Екстракція жмиху томату «зеленим» розчинником та оцінка антиоксидантних властивостей / Воробйова В. І., Скіба М. І., Трус І. М., Васильєв Г. С. // Вісник НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського». Серія «Хімічна інженерія, екологія та ресурсозбереження». – 2021. – № 2 (20). – С. 59-65. – Бібліогр.: 8 назв.