Автоматизація установки для копчення м’ясної продукції
Вантажиться...
Дата
2022
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Структура дипломного проекту складається з переліку скорочень, анотації, вступу, чотирьох розділів, охорони праці, економічного обгрунтування, висновків та списку джерел. Так, даний проект містить 80 сторінок, 40 рисунків, 10 таблиць та 9 джерел.
При виконанні даного проекту було поставлено за мету розробити автоматизовану систему регулювання температурою в камері копчення, задля створенння автоматизованої системи управління коптильною установкою.
В першому розділі було переглянуто та проаналізовано існуючі системи нагріву, наведено характеритстики обраної системи.
В другому розділі було проведено експерименти з установкою. В результаті отриманих даних було створено математичну модель, сформоване рівняння перехідного процесу.
Користуючись рівнянням перехідного процесу, створеним в 2 розділі, було розроблено автоматизовану систему регклювання нагріву камери коптильної установки методом РАФХ, отримали параметри для обраного ПІ-регулятора, перевірили розрахунки завдяки побудові АФХ і РАФХ розімкнутої системи контуру регулювання з ПІ-регулятором.
В 4 розділі було реалізовано програмно-технічні рішення верхнього та нижнього рівня. Нижній рівень був реалізований в середовищі PC Worx такими мовами прграмування як SFC, FBD, ST. Верхній рівень був реалізований за допомогою середовища WebStudio.
Також був розроблений розділ охорони праці та розділ розрахунку економічної доцільності розробки автоматичної системи регулювання. В результаті були наведені рекомендації по технікі безпеки та підраховано час окупності нашої системи автоматзації, що склав 1,5 роки.
Відповідно до зробленої роботи було зроблено висновки. Наведено список джерел.
Опис
Ключові слова
коптильна установка, автоматизація коптильної установки, датчик, smoking installation, automation of smoking installation, sensor
Бібліографічний опис
Солоп, В. О. Автоматизація установки для копчення м’ясної продукції : дипломний проект ... бакалавра : 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Солоп Володимир Олександрович. – Київ, 2022. – 80 с.