Схемотехніка. Частина 1. Електронні компоненти. Лабораторний практикум

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

В навчальному посібнику наводяться рекомендації до виконання лабораторних робіт з кредитного модуля «Схемотехніка. Частина 1. Електронні компоненти», який викладається студентам радіотехнічного факультету, що навчаються за освітніми програмами «Радіотехнічні комп’ютеризовані системи», «Інформаційна та комунікаційна радіоінженерія», «Інтелектуальні технології радіоелектронної техніки» спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка». Викладено матеріал необхідний для проведення лабораторних робіт як на фізичному макеті (режим ofline) так і віртуально (режим online). Посібник може бути корисним для студентів, що навчаються за спорідненими спеціальностями.

Опис

Ключові слова

напівпровідникові діоди, стабілітрони, ВАХ діодів, ВАХ біполярних транзисторів, h-параметри, ключовий режим роботи, диференційний підсилювач

Бібліографічний опис

Схемотехніка. Частина 1. Електронні компоненти. Лабораторний практикум [Електронний ресурс] : навч. посіб. для здобувачів ступеня бакалавра за освітніми програмами «Радіотехнічні комп’ютеризовані системи», «Інформаційна та комунікаційна радіоінженерія», «Інтелектуальні технології радіоелектронної техніки» спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: В. О. Піддубний, І. О. Товкач. – Електронні текстові дані (1 файл: 3,55 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 85 с. – Назва з екрана.

DOI