Технології видавництв та поліграфії. Курсова робота

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

В навчальному посібнику наведено рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Технології видавництв та поліграфії». Сукупність завдань, які пропонуються до виконання, сприятимуть конкретизації та поглибленню набутих знань, умінь і навичок з конструювання видань, розробки технологічних процесів додрукарської підготовки видань, друкарських та післядрукарських процесів; проєктуванню необхідних технологічних схем виготовлення друкованої книжкової продукції з вибором відповідного обладнання та матеріалів. Навчальний посібник рекомендовано для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 186 «Видавництво та поліграфія».

Опис

Ключові слова

книжкове видання, оригінал-макети, формні процеси, друкарські процеси, післядрукарські процеси, оздоблювальні процеси, додрукарська підготовка видання

Бібліографічний опис

Технології видавництв та поліграфії. Курсова робота [Електронний ресурс] : навч. посіб. для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Технології друкованих і електронних видань» спеціальності 186 Видавництво та поліграфія / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; укладачі: С. М. Зигуля, О. В. Зоренко, Н. Л. Талімонова, К. О. Чепурна. – Електронні текстові дані (1 файл: 1.03 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 40 с. – Назва з екрана.

DOI