Основи цифрової схемотехніки. Практикум

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Навчальний посібник містить практичні вправи і завдання з дисципліни «Основи цифрової схемотехніки», довідкові теоретичні відомості та методичні рекомендації для їх виконання. Видання призначене для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Комп'ютерно-інтегровані системи та технології в приладобудуванні» спеціальностей 151 «Автоматизація та комп’ютерні технології» і 174 «Автоматизація, комп’ютерно інтегровані технології та робототехніка» та може використовуватись викладачами при проведенні практичних занять та студентами при самостійній роботі за іншими освітніми програмами споріднених спеціальностей.

Опис

Ключові слова

цифрова електроніка, цифрова логіка, логічні функції, логічні елементи, комбінаційні цифрові пристрої, послідовнісні цифрові пристрої, імпульсні пристрої, інтегральні цифрові мікросхеми

Бібліографічний опис

Заморський, О. В. Основи цифрової схемотехніки. Практикум [Електронний ресурс] : навчальний посібник для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Комп'ютерно-інтегровані системи та технології в приладобудуванні» спеціальностей 151 «Автоматизація та комп’ютерні технології» 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» / О.В. Заморський, О. М. Павловський; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 11,31 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 108 с. – Назва з екрана.

DOI