Наукова робота за темою магістерської дисертації. Частина 2. Науково-дослідна робота за темою магістерської дисертації. Практикум

Ескіз недоступний

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Описано практикум до курсу “Наукова робота за темою магістерської дисертації. Частина 2. Науково-дослідна робота за темою магістерської дисертації”. Наведено теоретичні відомості і описано методичні рекомендації по проведенню практичних занять.

Опис

Ключові слова

наукова робота, наукові дослідження, тема магістерської дисертації, практичні заняття

Бібліографічний опис

Наукова робота за темою магістерської дисертації. Частина 2. Науково-дослідна робота за темою магістерської дисертації. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посіб. для вступників освітнього рівня магістр спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» за освітньо-науковою програмою «Електроенергетика та електромеханіка» та за освітньо-професійними програмами: «Нетрадиційні та відновлювані джерела енергії», «Електричні станції», «Управління, захист та автоматизація енергосистем», «Електромеханічні системи автоматизації, електропривід та електромобільність», «Електричні машини і апарати», «Електричні системи і мережі» та «Електротехнічні пристрої та електромеханічні комплекси» / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: А. А. Щерба, В. В. Михайленко, Є. О. Троценко, О. М. Скринник, Ю. М. Чуняк. – Електронні текстові данні (1 файл: 373.37 Кбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 48 с. – Назва з екрана.

DOI