Машинне навчання в радіотехнічних комп’ютеризованих системах. Лабораторний практикум

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

В навчальному посібнику наводяться рекомендації до виконання лабораторних робіт з кредитного модуля «Машинне навчання в радіотехнічних комп’ютеризованих системах», який викладається студентам радіотехнічного факультету, що навчаються на спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка».

Опис

Ключові слова

Машинне навчання, Нейронна мережа, TensorFlow, Keras, Deep Learning, SmallVGGNet, Класифікатор зображень, k-Nearest Neighbors, Raspberry Pi, OpenVINO

Бібліографічний опис

Могильний, С. Б. Машинне навчання в радіотехнічних комп’ютеризованих системах. Лабораторний практикум [Електронний ресурс] : навч. посіб. для для здобувачів ступеня магістра за освітніми програмами «Радіотехнічні комп’ютеризовані системи», «Інформаційна та комунікаційна радіоінженерія», «Інтелектуальні технології радіоелектронної техніки» спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» / С. Б. Могильний ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 3,26 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 175 с. – Назва з екрана.

DOI