Становлення аутсорсингу в Україні у процесі інтеграції до світового економічного простору

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Робота присвячена дослідженню явища аутсорсингу в Україні, його становлення та розвитку в процесі інтеграції до світового ринку. Автором було розкрито теоретико-методологічні основи застосування аутсорсингу в міжнародній діяльності, сформовано інтегроване визначення поняття «аутсорсинг» та окреслено його основні види та форми. Здійснено аналіз тенденцій розвитку світового та національного ринків аутсорсингу, проаналізовано діяльність провідних аутсорсингових ІТ-компаній України та розроблено прогноз розширення для даних компаній. Проведено оцінку стану українського законодавства у сфері аутсорсингу. В результаті проведеного SWOT-аналізу було сформовано та обґрунтовано основні переваги та недоліки розвитку українського аутсорсингу, розроблено рекомендації щодо покращення стратегії розвитку українських аутсорсингових компаній та запропоновано шляхи залучення КПІ ім. І. Сікорського до аутсорсингової діяльності, співпраці з бізнесом у сфері аутсорсингу.

Опис

Ключові слова

аутсорсинг, офшорний аутсорсинг, світовий ринок, конкурентоспроможність, інтеграція, бізнес-процес, договір підряду, ІТ-аутсорсинг, інновації, експорт послуг, ВВП, дохід, дискретність, outsourcing, offshore outsourcing, world market, integration, competitiveness, business process, contract, IT outsourcing, innovations, export of services, GDP, income, discreteness

Бібліографічний опис

Кузьміна, В. С. Становлення аутсорсингу в Україні у процесі інтеграції до світового економічного простору : дипломна робота … бакалавра : 051 Економіка / Кузьміна Вероніка Сергіївна. – Київ, 2020. – 77 с.

DOI