Інформаційна технологія моделювання розвитку локальних соціально-економічних систем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дипломна робота: 111 с., 29 рис., 14 табл., 3 додатки, 30 джерел. Тема бакалаврської роботи «Інформаційна технологія моделювання розвитку локальних соціально-економічних систем». Запровадження в України багаторівневої комплексної національної системи стійкості, орієнтоване на формування на державному, регіональному та місцевому рівнях необхідних спроможностей для запобігання та належного реагування держави і суспільства на широкий спектр загроз та швидкого відновлення після кризових ситуацій потребує створення аналітичного інструментарію, адаптованого до застосування як на рівні держави, так і на місцевому рівні, зокрема рівні територіальних громад та локальних соціально- економічних систем різних типів. Об’єкт дослідження – дані щодо функціонування та складу територіальних громад та регіонів, методи та їх використання для побудови моделей їх розвитку. Предмет дослідження – моделі та методи, зокрема, інтелектуального аналізу даних, застосовувані для прогнозування розвитку локальних соціально-економічних систем. Метою бакалаврської роботи є створення інформаційної технології моделі, що призначена для моделювання та прогнозування розвитку локальних соціально-економічних систем. Результати роботи – інформаційна технологія моделювання розвитку локальних соціально-економічних систем. Новизна роботи полягає у створенні аналітичного інструментарію для визначення шляхів розвитку громад (або груп громад) розташованих територіально близько.

Опис

Ключові слова

інформаційна технологія, аналіз даних, моделювання, системний аналіз, data analysis, categorization, clusterization, data mining

Бібліографічний опис

Шаронова, Є. В. Інформаційна технологія моделювання розвитку локальних соціально-економічних систем : дипломна робота ... бакалавра : 124 Системний аналіз / Шаронова Єлизавета Вячеславівна. – Київ, 2023. – 111 с.

DOI