Гібридні та монолітні інтегральні пристрої мікрохвильового діапазону. Курсова робота

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Представлені вимоги до курсової роботи що включають інженерний розрахунок конструкцій та частотних характеристик вузлів гібридно-інтегральних пристроїв НВЧ діапазону, а саме транзисторних підсилювальних та генераторних вузлів, електронно-керованих атенюаторів та маніпуляторів, детекторів і фільтрів Наведені теоретичні відомості і вказівки для розрахунку конструкцій (топологій) інтегральних схем. Визначені вимоги до виконання розрахунково-графічної частини, її оформлення та порядок захисту.

Опис

Ключові слова

НВЧ діапазон, гібридно-інтегральні пристрої, транзисторні підсилювачі, генератори, електронно-керовані атенюатори, детектори, фільтри

Бібліографічний опис

Омеляненко, М. Ю. Гібридні та монолітні інтегральні пристрої мікрохвильового діапазону. Курсова робота [Електронний ресурс] : навч. посіб. для здобувачів ступеня магістра за освіт. програмою «Радіотехнічні комп’ютеризовані системи» спец. 172 Електронні комунікації та Радіотехніка / М. Ю. Омеляненко, Т. В. Романенко, О. В. Турєєва ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові дані (1 файл: 2.03 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. – 71 с. – Назва з екрана.

DOI