Управління якістю, метрологія, стандартизація та сертифікація у видавництві та поліграфії. Рекомендації до виконання домашньої контрольної роботи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

У навчальному посібнику викладено вимоги до підготовки та оформлення домашньої контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю, метрологія, стандартизація та сертифікація у видавництві та поліграфії». Наведено рекомендації до обсягу та структури домашньої контрольної роботи. Запропоновано перелік вимог до написання, порядку захисту, а також критерії оцінювання роботи. Надано завдання для виконання домашньої контрольної роботи. Призначений для студентів НН ВПІ КПІ ім. Ігоря Сікорського спеціальності 186 Видавництво та поліграфія.

Ключові слова

Бібліографічний опис

Управління якістю, метрологія, стандартизація та сертифікація у видавництві та поліграфії. Рекомендації до виконання домашньої контрольної роботи [Електронний ресурс] : навчальний посібник для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Технології друкованих і електронних видань» спеціальності 186 Видавництво та поліграфія / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: Т. В. Розум. – Електронні текстові дані (1 файл: 409 Кбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2024. – 16 с. – Назва з екрана.

DOI