Система вентиляції загальноосвітньої школи в м. Одеса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Дипломний проект першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на тему: «Система вентиляції загальноосвітньої школи в м. Одеса». Дипломний проект містить пояснювальну записку на 77 ст., 18 рис., 21 таб., 12 бібліографічних найменувань, та 7 додатків; креслень – 3 арк. ф. А1. Мета проекту – проектування системи вентиляції загальноосвітньої школи в м. Одеса. Для механічного та технічного обладнання використовують гідравлічні та теплові схеми та методи розрахунку. Зроблені розрахунки надходження теплоти та вологи до приміщень школи. За результатами розрахунку було обране обладнання системи вентиляції. Вибір фанкойлів, повітроводів, допоміжного обладнання та фітингів. На кресленнях показано компоновка системи вентиляції, розташування обладнання системи, схема підключення повітроводів. Системи вентиляції проектуються та розраховуються на основі програм та каталогів затверджених відповідними виробниками обладнання та нормативних документів. Описано основні інструменти та заходи організаційно – технічного забезпечення охорони праці.

Опис

Ключові слова

вентиляція, надходження теплоти та вологи, повітрообмін, повітроводи, охорона праці, ventilation, inflow of heat and moisture, air exchange, air ducts, labor protection

Бібліографічний опис

Стариков, Д. С. Система вентиляції загальноосвітньої школи в м.Одеса : дипломний проект ... бакалавра : 144 Теплоенергетика / Стариков Даніїл Сергійович. – Київ, 2024. – 77 с.

DOI