Система конструювання трафіку в програмно-конфігурованих мережах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021-12

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Пояснювальна записка магістерської дисертації складається з шести розділів, містить 25 таблиць, 9 додатків та 46 джерел – загалом 118 сторінок. Об`єкт дослідження: процес конструювання трафіку в програмно-конфігурованих мережах. Мета дипломного проекту: підвищення ефективності конструювання трафіку в програмно-конфігурованих мережах, за рахунок врахування надійності шляхів при розподілі трафіку між шляхами. У першому розділі був проведений аналіз предметної області, описаний процес діяльності, прийняте рішення з інформаційного забезпечення. У другому розділі був проведений огляд існуючих способів конструювання трафіку. У третьому розділі була сформована математична постановка задачі, запропоновані та описані алгоритми для розв’язання поставленої задачі. У четвертому розділі були показані та описані результати моделювання. У п’ятому розділі був виконаний опис програмного забезпечення. У шостому розділі розроблений стартап-проект.

Опис

Ключові слова

програмно-конфігурована мережа, конструювання трафіку, багатошляхова маршрутизація, алгоритм ECMP, модифікований алгоритм ECMP

Бібліографічний опис

Шолудько, А. А. Система конструювання трафіку в програмно-конфігурованих мережах : магістерська дис. : 126 Інформаційні системи та технології / Шолудько Анна Анатоліївна. – Київ, 2021. – 98 с.

DOI