Навчально-методичні матеріали (ФХОТМ)
Постійне посилання зібрання
У зібранні розміщено підручники, навчальні посібники, практикуми, матеріали до курсів лекцій, програми дисциплін, авторами або укладачами яких є науково-педагогічні працівники кафедри.
Переглянути
Перегляд Навчально-методичні матеріали (ФХОТМ) за Автор "Богушевський, Володимир Святославович"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Обмежений Автоматизація виробничих процесів та мікропроцесорна техніка(2012) Інженерно-фізичний; Богушевський, Володимир Святославович; НТУУ «КПІ»Документ Обмежений Автоматизація виробничих процесів та мікропроцесорна техніка(2009) Інженерно-фізичний; Богушевський, Володимир Святославович; Сергеєва, Катерина Олександрівна; НТУУ «КПІ»Домашні контрольні роботи спрямовані на засвоєння теоретичних і експериментальних методів дослідження засобів і систем автоматичного керування, зокрема таких, що базуються на мікропроцесорній техніці та визначення основних характеристик цих засобів. До кожного завдання наведені основні теоретичні положення виконання та методика проведення розрахунків.Документ Обмежений Автоматизовані системи керування процесами спецелектрометалургії(2011) Інженерно-фiзичний; Богушевський, Володимир Святославович; Богушевська, Наталія Володимирівна; НТУУ «КПІ»Курс лабораторних робіт спрямовано на засвоєння теоретичних і експериментальних методів дослідження засобів і систем автоматичного керування, зокрема таких, що базуються на мікропроцесорній техніці визначення основних характеристик цих засобів і систем.Документ Обмежений Засоби автоматизації спеціальної металургії(2012) Богушевський, Володимир Святославович; Інженерно-фізичний; НТУУ «КПІ»Документ Обмежений Засоби автоматизації спеціальної металургії(2009) Інженерно-фізичний; Богушевський, Володимир Святославович; Рибак, В'ячеслав Миколайович; НТУУ «КПІ»Курс лабораторних робіт спрямовано на засвоєння теоретичних і експериментальних методів дослідження засобів і систем автоматичного керування, зокрема таких, що базуються на мікропроцесорній техніці визначення основних характеристик цих засобів.Документ Обмежений Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів(2011) Інженерно-фiзичний; Богушевський, Володимир Святославович; Сухенко, Вікторія Юріївна; Богушевська, Наталія Володимирівна; НТУУ «КПІ»Посібник призначений для студентів напряму підготовки 7.090405, 8.090405 «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції» та спрямований на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн.Документ Обмежений Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі(2011) Інженерно-фiзичний; Богушевський, Володимир Святославович; НТУУ «КПІ»Посібник спрямовано на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Також наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн. Посібник призначено для студентів спеціальності «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції».Документ Обмежений Теплотехніка і теплоенергетика(2009) Інженерно-фізичний; Прилуцький, Михайло Іванович; Богушевський, Володимир Святославович; Чернега, Дмитро Федорович; НТУУ «КПІ»Курс лабораторних робіт спрямовано на засвоєння експериментальних методів визначення теплоти згоряння палива, втрати енергії при русі газів по димовим каналам, газо-, повітря- і мазутопроводам; роботи пристроїв для видалення продуктів згоряння із робочого простору печі, визначення коефіцієнта тепловіддачі в робочому просторі печі; променевого теплообміну, нагріву і охолодження «тонких» і «масивних» тіл; теплового балансу електропечей опору; властивостей вогнетривів і сушіння гарячим повітрям.