Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://ela.kpi.ua/handle/123456789/2487
Title: Біологічні та хімічні сенсорні системи. Поняття, визначення та основи сенсорики
Authors: Кузьмінський, Євген Васильович
Щурська, Катерина Олександрівна
Keywords: хімічні сенсорні системи
біологічні сенсорні системи
Issue Date: 2012
Citation: Кузьмінський, Є. В. Біологічні та хімічні сенсорні системи. Поняття, визначення та основи сенсорики [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» / Є. В. Кузьмінський, К. О. Щурська ; НТУУ «КПІ». – Електронні текстові дані (1 файл: 10,8 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2012. – Назва з екрана.
Abstract: Пропонований читачу навчальний посібник є другою частиною курсу і має за мету ознайомити студентів з хімічними та біологічними сенсорними системами, які являються датчиками на певні речовини і використовуються для виявлення та аналізу речовин в діагностичних цілях та при здійсненні моніторингу забрудненості довкілля. Навчальний посібник призначений для студентів технічних вузів.
Description: Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
URI: https://ela.kpi.ua/handle/123456789/2487
Appears in Collections:Підручники, навчальні посібники та практикуми (КЕБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12-13-049.docx
  Restricted Access
11.14 MBMicrosoft Word XMLView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.