Англійська мова професійного спрямування

Ескіз недоступний

Дата

2009

Автори

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Видання має на меті дати студентам можливість набути певних навичок самостійної роботи за аутентичною науковою англомовною літературою, та ознайомити з сучасними напрямками фізичної науки у світі та збагатити пізнавальний інтерес.

Опис

Методичні вказівки складаються з 17 уроків, кожен з яких включає вправи та завдання, пов’язані з «academic writing», тобто написанням тематичних есе, анотацій та рефератів до поданих текстів, складанням тезових планів, зворотніх перекладів та іншими видами робіт. Робота з виданням розширить термінологічний словниковий запас студентів, дасть можливість покращити компетенцію усного мовлення та фахового спілкування. Аутентичні матеріали запозичені з періодичного видання «Physics Today» та інших джерел. Методичні вказівки можуть бути використані на фізико-математичному та фізико-технічному факультетах.
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету

Ключові слова

англійська мова

Бібліографічний опис

Англійська мова професійного спрямування [Електронний ресурс] : методичні вказівки до самостійної роботи студентів 5 курсу спеціальності «Фізика» освітньо-кваліфікаційних рівнів «спеціаліст», «магістр» / НТУУ «КПІ» ; уклад. І. П. Кузьміна, Л. М. Шаніна. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,9 Мбайт). - Київ : НТУУ «КПІ», 2009. - Назва з екрана.

DOI