Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві
Вантажиться...
Дата
2019
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
якість продукції, технологічний процес, контрольні карти, статистична керованість, критерії, стабільність та точність процесу, оцінка відповідності продукції, невизначеність результатів вимірювання, адаптивний послідовний алгоритм, product quality, technological process, control cards, statistical control, criteria, stability and precision of the process, conformity assessment of products, uncertainty of measurement results, adaptive sequential algorithm, качество продукции, технологический процесс, контрольные карты, статистическая управляемость, критерии, стабильность и точность процесса, оценка соответствия продукции, неопределенность результатов измерения, адаптивный последовательный алгоритм
Бібліографічний опис
Клєвцова, М. О. Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : дис. … канд. техн. наук : 05.01.02 – стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення / Клєвцова Марина Олександрівна. – Київ, 2019. – 170 с.