Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

якість продукції, технологічний процес, контрольні карти, статистична керованість, критерії, стабільність та точність процесу, оцінка відповідності продукції, невизначеність результатів вимірювання, адаптивний послідовний алгоритм, product quality, technological process, control cards, statistical control, criteria, stability and precision of the process, conformity assessment of products, uncertainty of measurement results, adaptive sequential algorithm, качество продукции, технологический процесс, контрольные карты, статистическая управляемость, критерии, стабильность и точность процесса, оценка соответствия продукции, неопределенность результатов измерения, адаптивный последовательный алгоритм

Бібліографічний опис

Клєвцова, М. О. Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.01.02 – стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення / Клєвцова Марина Олександрівна. – Київ, 2019. – 24 с.

DOI