Теоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризику

Ескіз недоступний

Дата

2019

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

У статті викладено результати аналізу існуючих підходів до планування заходів, що базуються переважно на обробленні статистичних даних. Наведено приклад використання даних про виробничий травматизм на підприємствах харчової промисловості та переробки сільськогосподарських продуктів для обґрунтування плану заходів. Запропоновано теоретичні основи оцінювання виробничих ризиків, використання яких дозволить провести обґрунтоване планування профілактичних заходів. Відзначено необхідність створення та використання інформаційних систем для інформаційного забезпечення процесу оцінки виробничого ризику.

Опис

Це попередній рукопис статті, опублікованої у науковому журналі «Харчова промисловість». Остаточна версія доступна в Інтернеті за адресою: https://doi.org/10.24263/2225-2916-2019-25-18

Ключові слова

виробничий ризик, охорона праці, планування

Бібліографічний опис

Теоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризику / О. Є. Кружилко, І. М. Ткалич, А. О. Сірик, О. І. Полукаров // Харчова промисловість. – 2019. – № 25. – С. 124–132. – Бібліогр.: 12 назв.