Аналізатор контролю показників якості фритюрної олії

Ескіз недоступний

Дата

2020-06

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Опис

Ключові слова

неполярні елементи, суспензія, вищі жирні кислоти, нижні жирні кислоти, малокутове люмінесцентне розсіювання, емульсія, розмірний спектр, обробка результатів вимірювань, імпеданс, елементи в мікронах, удосконалення методу

Бібліографічний опис

Кузьменко, К. А. Аналізатор контролю показників якості фритюрної олії : дипломний проект ... бакалавра : 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Кузьменко Кирило Андрійович. – Київ, 2020. – 67 с.

DOI