Використання сервіс-орієнтованої архітектури при обробці великих об’ємів даних

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022-06

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Дана робота присвяченна дослідженню принципів роботи з великими даними орієнтованих на використання сервіс-орієнтованої архітектури. У роботі проведено загальний огляд та описано механізми взаємодії, обробки та отримання даних в Big Data, в тому числі класичних рішень та рішень, орієнтованих на використання сервіс-орієнтованої архітектури. Розглянуто найбільш поширені провайдери хмарних провайдерів та сервісів, що вони надають, які використовуються при роботі з великими даними — Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform. Реалізовано додаток, що працює з великими даними. В додатку реалізовані різні методи обробки та взаємодії з великими даними. Дана робота та її результати буде корисна для розробників та проектів, які натрапляють на швидкий ріст об’єму даних, що зберігаються та надходять до продукту. Загальний обсяг роботи: 90 с., 38 рис., 6 таблиць, 21 джерело.

Опис

Ключові слова

Google Cloud Platform, Service-Oriented Architecture, BaSOA, AaaS, SaaS, FaaS, Enterprise Service Busпр, провайдери хмарних сервісів, великі дані, cloud service providers, big data

Бібліографічний опис

Муравльов, А. Д. Використання сервіс-орієнтованої архітектури при обробці великих об’ємів даних : дипломна робота ... бакалавра : 122 Комп'ютерні науки / Муравльов Андрій Дмитрович. - Київ, 2022. - 90 с.

DOI