Аналіз і створення засобів управління потоками робіт як інструменту менеджера проектів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022-06

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Метою моєї дипломної роботи було проведення аналізу засобів управління потоками робіт як інструменту менеджера проектів та надання рекоммендацій що до створення власного проекту. Зокрема веб-орієнтованого середовища «Управління ІТ проектами». У просторі сучасного ринку існує занадто велика кільскість подібних рішень, які пропонують середовища управління ІТ проектами в залежності від потреб конкретного користувача або проекту. В межах цієї дипломної роботи було аналізовано та порівняно, які методи контролю і планування операцій здійснюються в системах. Було порівняно обидва традиційні та сучасні методи та розглянуто переваги та недоліки їх. Проведений аналіз систем управління вартістю і користю функціоналу в умовах безлічі користувачів. В роботі зроблені рекомендації що до створення інструменту веб- орієнтованого середовища управління ІТ проектами а також самого середовища. Ціль цього веб-сервіса – покриття як умога більше функціоналу для забезпечення роботи компаній-гігантів ІТ простору, в умовах постійного розширення кількості користувачів. Головною задачою цієї роботи був аналіз сучасних концепцій управління IT проектами, дослідження їх актуальності, доцільнотсті та цінності на сучасному ринку. В результаті проведенної роботи було узагальнено критерії, а також винесено вирок доцільності створення власного продукту, та рекомендовані алгоритми створення власного продукту.

Опис

Ключові слова

ІТ проекти, управління ІТ проектами, Trello, Jira, Asana, каскадна модель, ітераційна модель, V-модель, спіральна модель, kanban, agile, scrum, extreme programming, аналіз та оцінка вартості сучасних рішень управління проектами, IT projects, IT project management, сascade model, іterative model, V-model, spiral model, analysis and evaluation value modern decisions project management

Бібліографічний опис

Ліщенко, В. В. Аналіз і створення засобів управління потоками робіт як інструменту менеджера проектів : дипломна робота ... бакалавра : 122 Комп'ютерні науки / Ліщенко В’ячеслав Владиславович. - Київ, 2022. - 116 с.

DOI