Вплив конфiгурацiї сопел у камерi згоряння циклонно-вихрової топки та параметру закрутки потоку на емiсiю CO та NO при горiннi бiомаси

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Проведено чисельне моделювання горiння бiомаси у камерi згоряння циклонно-вихрової топки. Дослiджувався вплив конфiгурацiї сопел та параметру закрутки потоку повiтря на викиди CO та NO, якi видiляються при горiннi бiомаси. Встановлено для повнiстю вiдкритих сопел при значеннi параметру закрутки 3.03 досягаються мiнiмальнi концентрацiї CO та NO, 1 · 10−2 та 3 · 10−9 моль/м3, вiдповiдно.

Опис

Ключові слова

циклонно-вихровi топки, параметр закрутки потоку, сопло, бiомаса, емiсiя

Бібліографічний опис

Петрова, Т. О. Вплив конфiгурацiї сопел у камерi згоряння циклонно-вихрової топки та параметру закрутки потоку на емiсiю CO та NO при горiннi бiомаси / Т. О. Петрова, С. Г. Кобзар, С. М. Пономаренко // XIX Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Теоретичні і прикладні проблеми фізики, математики та інформатики» (Україна, м. Київ, 15 червня 2022 р.) : матеріали конференції. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2022. – С. 144-149. – Бібліогр.: 8 назв.

DOI