Система рекомендацій страв на основі вподобань користувачів закладів громадського харчування з елементами штучного інтелекту
Вантажиться...
Дата
2023-06-12
Науковий керівник
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Анотація
Пояснювальна записка дипломного проєкту складається з чотирьох розділів, містить 61 сторінку і включає 30 рисунків, 1 додаток та 30 джерел.
Об’єктом дослідження є система рекомендацій страв на основі вподобань користувачів.
Метою розроблення є підвищення задоволення користувачів сервісів громадського харчування шляхом забезпечення більш персоналізованого та унікального досвіду у виборі та споживанні страв, за рахунок системи рекомендацій з елементами штучного інтелекту.
У ході дипломного проєкту розроблено комплекс задач, пов'язаних із застосуванням нейронних мереж для аналізу кольору страв та їх передбачення на основі вибраного користувачем кольору з метою покращити досвід людей у сфері громадського харчування.
Опис
Ключові слова
штучний інтелект, рекомендації страв, моделювання, програмування, база даних, тренування моделі, веб-додаток
Бібліографічний опис
Ладченко, А. В. Система рекомендацій страв на основі вподобань користувачів закладів громадського харчування з елементами штучного інтелекту : дипломний проєкт ... бакалавра : 126 Інформаційні системи та технології / Ладченко Артур Вʼячеслвович. – Київ, 2023. – 67 с.