Автоматизована система оптимального керування мікрокліматом у приміщені

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Пояснювальна записка дипломного проекту складається з чотирьох розділів, містить 63 с. тексту, 26 рисунків, посилання на 15 джерел та 4 конструкторські документи. Об`єкт дослідження: процес оптимального керування мікрокліматом у приміщенні. Мета дипломного проєкту: Покращення домашнього мікроклімату, а також зменшення витрат часу та ресурсів на підтримку комфортних умов перебування у приміщенні. У першому розділі було проведено огляд предметної області, аналіз існуючих рішень, їх актуальність на сьогоднішній час. У другому розділі було створено структурну та функціональну схему системи. У третьому розділі було проведено підбір доступних компонентів та їх аналіз. У четвертому розділі було проведено опис та вибір технологій для розробки програмного забезпечення та мобільного застосунку. У п’ятому розділі було показано створення мобільного застосунку та макету системи.

Опис

Ключові слова

мікроклімaт, aвтомaтизовaнa системa, розумний дaтчик якості повітря, темперaтурa, aвтомaтизовaне керувaння, мобільний зaстосунок

Бібліографічний опис

Сливка, Р. В. Автоматизована система оптимального керування мікрокліматом у приміщенні : дипломний проєкт ... бакалавра : 126 Інформаційні системи та технології / Сливка Руслан Васильович. – Київ, 2023. – 68 с.

DOI