Центр з розроблення веб-порталів зі створенням і дослідженням архітектури системи безперервної інтеграції для реалізації web-to-print

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Магістерська дисертація на здобуття ступеня магістра зі спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» та освітньої програми «Технології друкованих і електронних видань». – Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського, Київ, 2020. У магістерській дисертації на тему «Центр з розроблення веб-порталів зі створенням і дослідженням архітектури системи безперервної інтеграції для реалізації web-to-print» проведено дослідження із визначенням факторів впливу на будову архітектури системи безперервної інтеграції та вибір базового програмного забезпечення, на основі чого створено архітектуру системи безперервної інтеграції саме для web-to-print. У ході роботи над дисертацією було створено систематизації видів систем безперервної інтеграції та метрик ефективності. На основі патентного пошуку визначено тенденції у сфері архітектури CI/CD. Побудовано технологічну блок- схему виробничого процесу створення веб-порталу, розроблено організаційну структуру виробництва. На основі промислового завдання було здійснено технологічні розрахунки, розроблено комп’ютеризовану видавничу систему із необхідною кількістю робочих станцій та побудовано плани центру з розроблення веб-порталів та його 3Д-модель. Створено старт-ап проєкт центру з розроблення веб-порталів, де описано ідею проєкту та проаналізовано ринкові можливості запуску старт-ап проєкту.

Опис

Ключові слова

архітектура системи безперервної інтеграції, CI/CD, web-to-print, центр, веб-портал, проєктування

Бібліографічний опис

Гуров, О. В. Центр з розроблення веб-порталів зі створенням і дослідженням архітектури системи безперервної інтеграції для реалізації web-to-print : магістерська дис. : 186 Видавництво і поліграфія / Гуров Олександр Валерійович. – Київ, 2020. – 176 с.

DOI