Цифрова агенція з дослідженням методів розробки веб-сайтів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Магістерська дисертація включає в собі проєктування підприємства, що займається розробкою веб-сайтів з дослідженням технологій розробки сайтів, та проєктуванню ефективного і раціонального технологічного процесу розробки. В процесі аналітичного огляду літератури було визначено види технологій розробки сайтів, види систем керування вмістом та поділено їх за категоріями. Розроблено причино-наслідкову діаграму факторів які впливають на час та якість розробки типових сайтів. Проведено патентний пошук за обраною тематикою на основі якого визначено тенденції розвиту технологій розробки та тестування сайтів. Проведено дослідження з відповідними експериментами за результатами яких було надано рекомендації, щодо оптимізації процесу розробки типових сайтів використовуючи системи управління вмістом. Запроєктовано ефективний технологічний процес розробки типових сайтів використовуючи CMS з вибором апаратного та програмного забезпечення, на основі якого побудовано блок-схему технологічний процесів та визначено основні технічні характеристики продукції. Розроблено схему КС, організаційну структуру, промислове завдання, основі характеристики підприємства, зокрема: техніко-економічні показники, кількість робочих станцій та працівників. Побудовано генеральний план, план дільниці та 3D-модель агенції. Розроблено старт-ап проєкт цифрової агенції з розробки сайтів, в якому детально описано ідею, проведено аналізи ринкових та маркетингових ринків з наведенням можливостей запуску старт-ап проєкту.

Опис

Ключові слова

цифрова агенція, веб-сайт, система управління вмістом, технологічний процес, апаратне забезпечення, програмне забезпечення

Бібліографічний опис

Ткаченко, Є. М. Цифрова агенція з дослідженням методів розробки веб-сайтів : магістерська дис. : 186 Видавництво і поліграфія / Ткаченко Євгеній Миколайович. – Київ, 2021. – 107 с.

DOI