Математичне та програмне забезпечення системи прогнозування рівня лояльності потенційного працівника

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Дипломну роботу виконано на 70 аркушах, вона містить 2 додатки та перелік посилань на використані джерела з 33 найменуваннями. У роботі наведено 25 рисунків та 5 таблиць. Метою даної дипломної роботи є створення математичного та програмного забезпечення системи прогнозування рівня лояльності потенційного працівника. В роботі розглядаються класичні методи машинного навчання для прогнозування: логістична регресія, метод опорних векторів, метод k-найближчих сусідів, наївний баєсів класифікатор, дерева рішень, випадковий ліс. З використанням даних методів розроблено програмне забезепечення для прогнозування рівня лояльності потенційного працівника для покращення відбору HR-працівником кандидатів українського ринку, що мають більше шансів на довгострокову співпрацю з компанією, з метою усунення додаткових фінансових та часових витрат компаній на пошук нових спеціалістів, а, також, підвищення продуктивності та конкурентноспроможності компаній загалом.

Опис

Ключові слова

методи машинного навчання, логістична регресія, метод опорних векторів, метод k-найближчих сусідів, дерева рішень, лояльність кадрів, Web Scraping

Бібліографічний опис

Гудим, В. М. Математичне та програмне забезпечення системи прогнозування рівня лояльності потенційного працівника : дипломна робота … бакалавра : 113 Прикладна математика / Гудим Вікторія Миколаївна. – Київ, 2023. – 93 с.

DOI